Welkom op onze website!

WELKOM BIJ APOTHEEK VLAEMINCK :
Een gemotiveerd team staat hier voor u klaar.

Uw Zorg, Onze Service : Professionele begeleiding in het gebruik van uw voorgeschreven medicatie en vertrouwelijk advies bij de persoonlijke keuze van uw geneesmiddelen en verzorgingsproducten.
Met medisch advies en een groot gamma aan producten proberen wij onze klanten zo optimaal mogelijk te begeleiden en staan wij klaar voor al uw persoonlijke vragen in een rustige en vertrouwelijke sfeer.

Ruim assortiment : Onze apotheek biedt een uitgebreid assortiment aan klassieke, natuurlijke, dierengeneeskundige verzorgingsproducten en cosmetica. Het apothekersteam volgt regelmatig bijscholing en is daardoor op de hoogte van de laatste evoluties in het dermo-cosmetisch gamma.

Bereidingen : Geneesmiddelen bereiden is vakwerk. Net zoals bij elk ander medicijn wordt er gecontroleerd of het voorschrift klopt (sterkte en gebruik). Als apotheker kennen wij heel wat eigenschappen van de werkzame stoffen en van de manier van verwerken.

Thuisgezondheidszorg : Wij beschikken over krukken, rolwagens, aerosoltoestellen, ... Deze worden in eerste instantie verhuurd, maar er is ook de mogelijkheid deze aan te kopen. Samen met u zoeken we naar de ideale oplossing.

This website uses cookies on its website to provide you with an optimal user experience. We can also record and analyze the behavior of visitors. With this anonymous information about your website use you help us to improve the website.